top of page

Lukkaroisen Helsingin toimiston uusi neuvottelumaailmaLukkaroinen Arkkitehtien Helsingin toimisto laajensi tilojaan kesällä 2022 uudella neuvottelumaailmalla, josta aukeaa hulppea näkymät Vanhaan kirkkopuistoon. Arvokiinteistön arkkitehtuuria ja ajan henkeä kunnioittaen, sisustuksessa säilytettiin mm. vanhat tammiparkettilattiat ja korostettiin alkuperäisiä puuovia. Kokonaisilme on rauhallinen, ajaton ja elegantti.


Kestävän kehityksen nimissä kalustuksessa hyödynnettiin paljon nykyisiä huonekaluja, joita on täydennetty muutamalla uudella hankinnalla. Pienemmän neuvotteluhuoneen rennommassa tunnelmassa voi nostaa jalat ylös tai pitää kisakatsomoa. Isomman neuvotteluhuoneen pitkän pöydän äärellä on pidetty mm. tyky-päivän mukipaja, laajoja materiaaliesittelyjä ja nautittu herkkukattauksista. Pariovien ansiosta tilat saadaan helposti yhdistettyä. Käytävän lämpöiset ja avarat tammikiintokalusteet toivottavat niin asiakkaat kuin henkilöstön tervetulleiksi kahvikupin ja naposteltavan äärelle.


Korkeiden huoneiden akustiikkaa on parannettu akustolevyillä ja runsain tekstiilipinnoin. Täysin uudistettu valaistus kruunaa tilat nykyaikaisella tekniikallaan ja pirteydellään.


  • Valmistumisvuosi 2022

  • Tilaaja Lukkaroinen Arkkitehdit

  • Laajuus 60 m²

bottom of page