Liminganlahden koulu "Linnukka"Linnukan koulu sijaitsee Limingan keskustassa osana koulukampusta, jonka muodostavat Hannu Krankan koulu, Limingan lukio ja Linnukan koulu. Linnukan koulu liittyy kahdessa kerroksessa Hannu Krankan kouluun. Linnukan koulun tontti rajoittuu isässä koulukampuksen sisäpihaan, pohjoisessa päiväkodin tonttiin, lännessä Karintiehen ja etelässä Linnukkatiehen. Linnukan koulu on pääosin kolmikerroksinen, pienemmistä oppimiskeskuksista koostuva kokonaisuus.


Tilat ovat uuden opetussuunnitelman mukaiset ja vastaavat hyötyalaltaan tilaohjelmaa. Koulun sydämen muodostaa pääaula, jonka yhteydessä ovat ruokasali, musiikkiluokka, kädentaitopaja sekä nuoriso- ja kerhotilat. Ensimmäiseen kerrokseen on sijoitettu koko koulun yhteisessä käytössä olevia tiloja, nuoriso- ja kerhotilat ja vammaisopetuksen tilat. Ruokasali on sijoitettu Hannu Krankan koulun ja Linnukan koulun yhdistävään siipeen ja sen lattia on samassa tasossa Hannu Krankan koulun lattian kanssa.


Musiikkiluokka sijaitsee keskeisellä paikalla pääaulan ja ruokasalin yhteydessä. Musiikkiluokan lattia on 800 mm ruokasalin lattiaa ylempänä, jolloin musiikkiluokka toimii näyttämönä, kun musiikkiluokan ja ruokasalin välinen siirtoseinä avataan. Ruokasalin puoleista etunäyttämöä on mahdollista laajentaa siirrettävillä näyttämöelementeillä.


  • Tilaaja Hartela Pohjois-Suomi Oy

  • Valmistumisvuosi 2019

  • Laajuus 6175 brm²