top of page

MUUTAMA SANA MEISTÄ

Vuonna 1980 perustetun arkkitehtitoimistomme juuret ovat Oulussa. Lukkaroinen Arkkitehdit on kasvanut yhden miehen yrityksestä jo noin 90 taitavan suunnittelijan työyhteisöksi, jolla on vahvat perheyritysarvot. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten huolehdimme aina henkilöstömme hyvinvoinnista. 

Nykyisin meillä on kolme luovien ja innovatiivisten ihmisten toimistoa, jotka sijaitsevat Oulussa, Helsingissä ja Turussa. Olemme monialainen ja idearikas työyhteisö, joka koostuu muun muassa arkkitehdeista, sisustusarkkitehdeista, rakennusarkkitehdeista ja graafisen suunnittelun osaajista.

ARVOMME

VÄLITÄMME ASIAKKAISTAMME

Suunnittelumme lähtökohtana on asiakkaiden tarpeet sekä toiveet ja olemme niistä aidosti kiinnostuneita. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani. 

VÄLITÄMME HENKILÖSTÖSTÄMME

Menestyksemme ydin on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kannustamme ja tuemme elinikäisessä oppimisessa.

 

VÄLITÄMME YMPÄRISTÖSTÄMME

Luomme korkeatasoista arkkitehtuuria pyrkien ympäristöystävällisiin ja kestäviin ratkaisuihin sekä eettiseen ja vastuulliseen toimintaan.

Lukkaroinen_nettisivukuva.jpg

REKRYTOINTI

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin suunnittelutehtäviin kasvavaan toimistoomme. Sydämellä rakennettu Lukkaroinen Arkkitehdit brändi on pohjana toiminnallemme. Olemme välittävä työnantaja ja haluamme inspiroida sekä kannustaa luovaan suunnitteluprosessiin, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut vastaamaan heidän toiveitaan.

Haluatko osaksi meidän joukkuetta? Lähetä meille avoin hakemus, CV ja portfolio osoitteeseen rekry@lukkaroinen.fi

bottom of page