MUUTAMA SANA MEISTÄ

Vuonna 1980 perustetun arkkitehtitoimistomme juuret ovat Oulussa. Lukkaroinen Arkkitehdit on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 taitavan suunnittelijan työyhteisöksi, jolla on vahvat perheyritysarvot. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten huolehdimme aina henkilöstömme hyvinvoinnista. 

Nykyisin meillä on kaksi luovien ja innovatiivisten ihmisten toimistoa, jotka sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Olemme monialainen ja idearikas työyhteisö, joka koostuu muun muassa arkkitehdeista, sisustusarkkitehdeista, rakennusarkkitehdeista ja graafisen suunnittelun osaajista.

ARVOMME

VÄLITÄMME ASIAKKAISTAMME

Suunnittelumme lähtökohtana on asiakkaiden tarpeet sekä toiveet ja olemme niistä aidosti kiinnostuneita. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani. 

VÄLITÄMME HENKILÖSTÖSTÄMME

Henkilöstömme on voimavaramme, joten huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista. Meille on tärkeää, että henkilöstömme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista.

 

VÄLITÄMME YMPÄRISTÖSTÄMME

Tuotamme korkeatasoista arkkitehtuuria emmekä halua tinkiä laadusta. Toimintamme on ympäristö- ja yhteiskuntavastuullista.

REKRYTOINTI

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin suunnittelutehtäviin kasvavaan toimistoomme. Sydämellä rakennettu Lukkaroinen Arkkitehdit brändi on pohjana toiminnallemme. Olemme välittävä työnantaja ja haluamme inspiroida sekä kannustaa luovaan suunnitteluprosessiin, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut vastaamaan heidän toiveitaan.

Haluatko osaksi meidän joukkuetta? Lähetä meille avoin hakemus, CV ja portfolio osoitteeseen rekry@lukkaroinen.fi

OULUSSA
Kauppurienkatu 12b

90100 Oulu

HELSINGISSÄ
Bulevardi 5 A 10

00120 Helsinki

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut:

Lukkaroinen Arkkitehdit Oy

PL 46375

00063 LASKUNET

Verkkolaskut:

Y-tunnus 2557243-5

Verkkolaskuosoite 003725572435

Operaattori OpusCapita Group Oy
OVT-tunnus E204503

AAA Luottoluokitus | RALA-pätevyys | ATL jäsenyys